Wysłany: 2009-08-14, 19:13 Zdjecia z Letniej Szkoły Aikido
Witajcie,
to jest post do Wszystkich ktorzy byli na Letniej Szkole Aikido w Zlotowie i ktorzy sa w posiadaniu jakichkolwiek zdjec z 2008 oraz 2009. Prosze o kontakt na priv.
Heh, niezle, pachnace ftp. Faktycznie, nie przyszlo mi to do glowy.
Ze wszystkich zdjec zrobie konkretna wielka galerie. Na stonie laduja zawsze jakies takie male zdjecia i czarno-biale. Sa ok, ale przy mojej rozdzielczosci kompa, musze zawsze ogladac z lupa.
Ostatnio zmieniony przez Iaito 2009-08-16, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2009-08-15, 11:49
Drobna uwaga: używając total commandra NIE ZAPISUJCIE haseł w profilu. TC został złamany i jest przyczyną "pozyskania" haseł przez booty. Pomijając taki drobiazg, że to forum jest otwarte i booty również je przeglądają. Po zamknięciu akcji polecam zamknięcie serwera ftp lub zablokowanie klienta. Miałem juz kilka przypadków włamów przez ftp.
dziala, dziala Macius. Najlepiej laczyc sie przez klienta FTP (jakiegokolwiek) lub po prostu przez Total Commandera. Przez strone internetowa to faktycznie nie dziala.
Szymon, pacjentem lepiej nie być I po oficjalnych zdjęciach trochę wiadomo, czego się spodziewać, natomiast te nieoficjalne prawie zawsze zaskakują....
_________________ Shin Dojo Jedi Knights - "Legendarni zabójcy z Shin Dojo" (powiedział na stażu Radzio zaczynając ze mną ćwiczyć)
Do Iaito.
Posiadam kilkanaście zdjęć z LSA w 2008 roku, jak dobrze pamiętam to piątek ( egzaminy na stopnie dan ) i kilka z soboty ( ostatni dzień ). Jesteś zainteresowany?
Jeżeli tak , to podaj jak Ci je przesłać. Jakieś filmiki też się znajdą. Hitem poprzedniej Szkoły był filmik z Issorią i Voivodem w głównych rolach.
_________________ Nigdy nie odstępuj sercem od zasad sztuki wojennej.- Musashi Miyamoto
prosze, napisz do mnie maila (pawel@perfum-fm.com), a wysle Ci zwrotnie dane do FTP. Bardzo sie ciesze, bo jestes pierwsza osoba, ktora przekaze swoje zdjecia do wspolnej galerii. Naprawde fajnie. Bedzie co ogladac. Mam nadzieje, ze dolacza kolejni.
Dali byście linka jakiegos porządnego do tych fotek cy cuś .... ? I po temacie
Bo u nas w WKAA wrzucamy na Picassa i nie ma ze ktos sie dzieli albo nie jest zrzucanne i koniec i zaden problem
A u nas szanujemy nasze fotki i w miarę starannie wyselekcjonowane dajemy na stronę naszego klubu. Taka zasada: sprawdza się i będziemy się jej trzymać
_________________ "It's not a race, it's a journey" - RUSH"Out of the cradle"