Wysłany: 2004-06-14, 14:34 bardzo krótki długi weekend
A my z Jagódką, Dorotką, Anetką i Rafałkiem byliśmy odpocząć.
A, że mieliśmy ze sobą bokkeniki i jo, to pozwolę sobie poprosić Pana Szymona o umieszczenie kilku fotek z naszego wyjazdu.
Gościliśmy w Buntowie nad jeziorem Sławianowskim (Powiat Złotów) w gospodarstwie agroturystycznym.
Warunki niesamowite, pogoda dopisala i wogóe było fajowo.
_________________ Sebastian Stasiuk
China-Poland Economic Co-operation Centre Ltd.
ul. Witkowska 6
61-039 Poznań
O widze, ze jedno zdjecie juz nawet umieszczone!
I ryby lowilismy, ktore jak powiedzial jeden pan nawet oczy mialy (ale od tych oczu do ogona blisko bylo). I bilard tez byl. Moze nastepnym razem w wiekszym gronie sie udamy? Ino tak wyszlo ze decyzja zapadla w piatek wieczorem okolo 22iej dopiero stad sklad nieco skromny.
_________________ "It's not a race, it's a journey" - RUSH"Out of the cradle"
Samurai Jack Pomógł: 1 raz Posty: 143 Skąd: Poznań
Wysłany: 2004-06-16, 13:50
No prosze, troszke poćwiczyli u Pana Samuraja Jacka i prosze jak ładnie bokkeniki trzymają. Tzn. żeby mnie dobrze zrozumieć, ja ich nie chwale tylko mówie nie są już tak calkiem beznadziejni. Gdzieś tam się tli iskierka w czeluściach popeliny
P.S.
Pozdrowienia dla wszystkich moich uczniów Iaido, tych aktualnych (Agatka) i tych że tak powiem w zawieszeniu (Sebuś )
_________________ Moshi kono i o eba,
ryu no mizu o eru ga gotoku,
tora no yama ni yoru ni nitari.
Tia...
A swoją drogą szkoda, że nie ma zdjęcia Seby z wielką rybą! Pamietam jak walczyła i jak Seba fachowo hol prowadził:
- Wodą ją, wodą!
A jak już rzeczona ryba była na pomoście i te wielkie gały w nas wlepiła, to sie poczułem jak Robert Shaw, gdy go zjadały słynne "Szczęki". I dopiero czterdziesty ósmy shomen w łeb pozwolił zabić bestię...
_________________ "It's not a race, it's a journey" - RUSH"Out of the cradle"
tak sie wtrące Czy ktosik tam nura dawał ??? Bo mi chyba migla, słusząca sie, rękawica ??????????
_________________ "Gdy myślimy o porażce, doznajemy jej.Gdy wahamy się wszystko zostaje jak dawniej. Musimy pragnąć dokonywać wielkich rzeczy. I po prostu ich dokonywać.Niemyśleć nigdy o porażce. Bowiem jak myślimy tak też się dzieje"
wiecej proszee ??? Jaka widoczność ??? mleczko było ?? Ile meterków ???Mozech jakies rybki lub inne, podwodne, ciekawostki
_________________ "Gdy myślimy o porażce, doznajemy jej.Gdy wahamy się wszystko zostaje jak dawniej. Musimy pragnąć dokonywać wielkich rzeczy. I po prostu ich dokonywać.Niemyśleć nigdy o porażce. Bowiem jak myślimy tak też się dzieje"
freediving extra jak każdy diving - hehehehe. Oby Ci flaszeczki lekkie były no i aftomat piknie działał . Pozdrawiam